Pages

Friday, 31 August 2012

Engagement



Alhamdulillah. Syukur sangat2. One step closer. Hee. Dah lama plan nak bertunang, asyik tertangguh disebabkan beberapa hal yang tak dapat elak. Tak apa la. Yg penting, ikatan janji yg termeterai ni hope dapat kekal sampai ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat. Amin.

Tema pink purple. Majlis bertunang buat kecik-kecik ja. Tak ada pelamin mini pun. Just sarung cincin kat dalam bilik. Hiasla jugak bilik sikit2. Hii. Tak sangka meriah. May be sebab raya sama kan. Buat raya ke-3 aritu (21.8.12) Syukur suma berjalan lancar seperti yang dirancang. Mak saya tempah nasi tomato, ayam masak merah, dalca dengan acar dekat sepupu mak, seorang chef. Memang sedappp sangatlah. 

Lepas tu mula-mula, budget untuk 150 orang makan ja, tup-tup ayah pi tambah, suruh buat lebih lagi 50 orang. Sebab, mesti ramai yang mai beraya. Tak semua sedara tau saya nak tunang ni. Sedara, kawan-kawan dan jiran terdekat ja yang tau. Hee. Doorgift pun cukup-cukup ja. Balik ja mekap dari kedai (Ratu Sehari kat Tesco Mergong) hujan turun lebat. Hujan rahmat. Nasib baik turun sat saja. Syukur.


Aida. My BFF

Syukur  ^_^





DIY hantaran



21.8.12

My big day lagi 3 bulan. Ohh risaunya.. semoga semua selamat dan lancar. Amin



Salam sayang,
ain