Pages

Monday, 25 April 2016

Al-Ain Beauty : Serum TERBAIK untuk Kulit


"Best sangat pakai serum ni sis. Jerawat cepat kecut. Sapu dekat jerawat pun tak rasa pedih langsung. Kulit rasa lembap." - Adira


"Dulu kulit saya kusam, gelap. Jealous sangat bila suami curi-curi pandang perempuan lain yang berkulit gebu. Sekarang ni, kulit saya dah makin cerah. Hari-hari suami puji nampak lawa." - Puan Ema






Alhamdulillah.. Antara respon positif yang diterima daripada customer yang sudah mencuba serum kami. Kenapa serum? Secara fakta, serum ni sangat baik untuk kulit tau. Berbanding dengan krim atau pelembap, serum dapat meresap jauh ke dalam lapisan kulit. 


Jadi, serum dapat membantu memulihkan struktur kulit yang rosak dengan sempurna. Lagipun, serum ni lebih pekat kandungannya. Pakai setitik saja, muka berseri. In Shaa Allah berkesan. Saya sendiri dah cuba. Dah sebulan lebih saya pakai. Memang best. Kulit makin cerah dan lembut. Lagi satu, jerawat batu kecut dalam masa dua hari saja tau.


Ada sesetengah serum yang sedikit berasid. Bila sapu dekat muka, rasa pedih, rasa gatal. Tapi, serum vitamin C + Argan oil ni bersifat lembut pada kulit. Bau pun wangi. Antara kandungan aktif ialah vitamin A, C dan E, ekstrak vitamin C daripada buah oren, ekstrak minyak Argan, antiseptik jerawat, kolagen dan juga minyak zaitun. 






  Kelebihan Serum Vitamin C + Argan Oil 


Membantu:


1. Mencerahkan kulit.

2. Melembapkan kulit.

3. Mengecutkan jerawat dengan berkesan.

4. Merangsang pembentukan kolagen.

5. Memulihkan struktur kulit yang rosak.

6. Kelihatan awet muda.

7. Memudarkan kesan parut.

8. Mengurangkan jeragat.

9. Kulit menjadi lebih gebu dan lembut.

10. Meratakan tona wajah. 



Best ke best? Jangan risau, serum ni lulus KKM. Rugi tak cuba. Sekali cuba, mesti nak lagi. Sampai termimpi-mimpi. Hehe.. Berminat nak cuba? Harga mampu milik, harga ekonomi gitu. Jangan segan jangan malu untuk WhatsApp saya ya, 012- 294 1996 =)




Salam Sayang, 
Ain