Pages

Monday, 13 June 2016

Kenapa Perlu Serum?


Korang nak cara yang lagi senang, mudah dan pantas untuk dapatkan kulit cantik berseri? Tak payah pakai skincare bagai. Pakai serum sudahh. Kenapa serum?


Kalau korang nak tahu, serum mengandungi molekul yang lebih kecil dan aktif. Jadi, bila kita pakai serum, ia mudah meresap jauh ke dalam lapisan kulit. Paling best, mengikut kajian, serum adalah jauh lebih berkesan daripada krim tau. 


Serum ni pulak senang giler ah nak apply. Sesuai sangat untuk korang yang tak rajin nak belek muka lama-lama kan. Hehe.. Titiskan dekat tapak tangan, then korang sapu ke seluruh muka. Jangan terkena mata pulak. Korang massage lah sikit. Mudah kan? 


Retis-retis tu semua sanggup berhabisan ribuan ringgit setiap bulan pi inject vitamin C, kolagen lah, apa lah. Korang sanggup ke bazirkan duit ribu-riban setiap bulan? High maintenance dik non. Lainlah kalau korang ni artis. Muahaaha.. Serum ni memang jadi kegilaan bukan untuk wanita jer. Yup, lelaki pon boleh pakai serum. Sebab utama, serum ni boleh bantu naikkan seri wajah dan maintain awet muda uolls. Umor pat puloh nampak macam dua puloh sebab amalkan pakai serum. Sapa tak mau kan?? 


Kalau korang berminat, boleh contact i ok (WA 012-2941996). Serum ni lulus KKM. Jangan risau. Harga berapa? Harga kasih sayang sangat, konpom korang tak caya. Kualiti setanding jenama internasional okeh. I dah cuba dan dapat kesannya. Sebab tu i berani rekomen kat korang ;)






Salam Sayang, 
Ain