Pages

Monday, 24 October 2016

Atasi Kulit Kusam dan Berparut dengan Serum Vitamin C



Kulit kusam? Berparut? Aduii mesti tak confident kan. Lagi-lagi kalau setiap hari kena berdepan dengan orang ramai. Jumpa ofismate, jumpa client, nak pergi interview ke. Orang kata first impression is very important. Bagi wanita, muka adalah part yang paling penting kan? Even naik jerawat sebijik pon bole meroyan oi.. Hihi.


Macam mana pulak kalau kulit kusam dan ada parut hitam? Ini lagi menyakitkan hati. Silap haribulan, mekap 6 inci pun belum tentu boleh cover. Haa.. Jangan stress, jangan susah hati. Ni kak ain nak share dengan hampa. Serum Vitamin C yang mesra kulit. Best tau. Kak ain sendiri dah cuba. Serum ni menggunakan bahan semulajadi macam ekstrak oren, stemcell lemon, minyak Zaitun dan minyak Argan. 









Berminat nak cuba? Harga kasih sayang ja uolls. Tak sampai RM50 pun. Mai WhatsApp kak ain (012-2941996). Jangan segan-segan ok.  =) 



Salam Sayang, 
Ain