Pages

Tuesday, 7 March 2017

Rahsia Mekap Tahan Lama



Serum Vitamin C by Al-Ain Beauty


Ladies.. Uolls mesti suka mekap kan? Walaupun just a simple makeup, tetap dikira sebagai mekap kan? Hihi.. Kak ain ni memang kaki mekap. Tapi ada jugak orang yang tak suka pakai mekap. Honestly, kak ain tak confident kalau keluaq rumah dengan muka naked. Takut uolls terkejut satgi. Hahaha..


Kak ain nak share dengan uolls. Salah satu tips untuk buatkan mekap uolls tahan lebih lama dan nampak glowing. Senang ja. Just sapu 1 titik serum vitamin C sebelum pakai foundation. Dalam serum ni ada campuran minyak zaitun untuk kekalkan kelembapan kulit. 


Kak ain pun pakai =)

Respon customer yang berpuas hati


So, bila uolls pakai serum ni sebagai base, in shaa Allah mekap uolls tahan lebih lama tau. Paling best, kulit muka uolls nampak sangat smooth dan glowing mowing gitu. Barulah syok nak selfie. Uolls nak cuba? Maila WhatsApp kak ain, 012-2941996 =)



Salam Sayang,
Kak Ain