Pages

Sunday, 22 July 2018

Cara Mudah Kurus dengan Fair Fit






Ada orang lima hari TURUN 2 kg
Ada orang seminggu HILANG 3 kg
Ada orang sebulan LEBUR 16 kg


Woww! Best ke best korang? Ni semua gara-gara sebotol Fair Fit. Korang pernah ke dengar pasal Fair Fit? Dah viral tau. Sana sini orang duk nyanyi lagunya yang rancak tu. Lepas tu berduyun-duyun kastemer duk repeat order. Mana tak nyer, sekali cuba semua orang dah jatuh cinta ikat mati. Goncang dan minum jer dah boleh kurus. Sebelum tu, betulkan niat sebenar untuk kurus. Kita nak kurus supaya badan lebih sihat dan fit. Dapat beribadah dengan lebih sempurna. Dapat cari rezeki dengan baik dan berkat. Bukan nak kurus sebab boleh pakai baju ketat dan tayang body. Dosa tau. =)






Eh, dengan Fair Fit bukan takat dapat body selim jer. Korang dapat sekali efek kulit licin, cerah dan gebu. Siapa yang tak nak kann? Bak kata pepatah omputih; kill two birds with one stone. Gitu ler kekdah nyer. Korang minum Fair Fit dapat dedua sekali, pinggang ramping dan kulit glowing. Memang berbaloi-baloi. Meh sini nak cerita sikit. Fair Fit ni sejenis minuman botanikal yang diformulakan khas untuk KURUS + PUTIH. Rasa memang sedap, macam nak minum sebotol terus. Rasa masam manis. Macam minum jus buah segar. Antara bahan premium yang digunakan adalah buah prune, sakura, gracinia cambogia, African bush manggo, guarana dan juga pegaga.














Korang minum sehari dua kali jer tau. Jangan gatal nak minum sehari lima kali pulak. Hehe.. Satu sudu pagi sebelum breakfast. Satu sudu malam sebelum tidur. Jangan risau. Minum Fair Fit nih TAK ada langsung kesan gundah-gulana yang tak best macam perut memulas, cerry berry, sembelit dan yang sewaktu dengannya. Sedar-sedar jer badan korang makin hari makin menipis. Baju saiz XXXL jadi longgar sampai kena shopping baju baru saiz XS. 



Okay, jom baca kelebihan Fair Fit:


1. Membakar lemak sekuat 6 kali ganda.

2. Mengempiskan perut buncit.

3. Mengurangkan kolesterol.

4. Melancarkan peredaran darah.

5. Mengawal nafsu makan.

6. Mencerah dan melembapkan kulit.

7. Meningkatkan metabolisme badan.

8. Membekalkan tenaga.

9. Meningkatkan kecerdasan.

10. Kulit muka segar dan tak kusam. 



Tips Keberkesanan Fair Fit : 


Korang wajib minum air kosong at least tiga liter sehari. Tak perlu diet extreme, ikat perut tak makan nasi sampai nak pitam. Makan macam biasa jer. Cuma korang seimbangkan lah pinggan tu. Ada nasi dan protein. Lebihkan sayur dengan buah. Pastu exercise. Keluarkan peluh sikit untuk cepatkan proses pembakaran lelemak degil dalam badan. Buat senaman ringan dalam 10 minit pun dah okay. Setiap orang result nya tak sama yer. Ikut kepantasan metabolisme badan korang untuk cairkan lemaks yang dah berkurun lamanya menumpang dalam badan tu. Yang penting kena rajin, sabar dan konsisten. Jangan sesekali givap hokey. 



Testimoni Merecik Fair Fit : 




































Typo. Dari 79 kg ke 75.6 kg


Amacam? Korang dah rasa terbakor ke? Jangan benci lemakku. Eh, teruskan benci lemakku. Hehehe..  Kalau korang dah tak sabar nak pinang si Fair Fit ni, jemput wasap 012 294 1996. Yang jauh boleh pos (FREE postage + FREE gift). Yang dekat pulak boleh COD di Batu Caves, Gombak, Selayang dan Kepong (FREE COD + FREE gift). 



XOXO,
Ain Rahman
Ejen Fair Fit