Pages

Friday, 18 September 2015

Cara Jimat untuk Photoshoot Produk


Dalam mana-mana business, faktor utama yang membolehkan sales mencecah ribu-riban ialah marketing. Dan, memang marketing yang paling banyak menelan belanja kan. Contoh, jual jubah. Nak upah model, photographer lagi. Dah berapa tu. Kos untuk professional photographer bukannya murah tau. Betul, berbaloi untuk tarik perhatian pengguna dan majukan business.


Tapi, macam mana pulak bagi peniaga online yang tak ada kedai fizikal, yang baru nak mula berniaga dan mempunyai bajet yang rendah untuk tujuan promosi? 


Ada cara yang mudah. Haa jangan duk risau na. Sharing is caring. Jom tengok ni:

























Mudah kan? Paling penting jimat bajet. Jom cuba. Terima kasih saudara Abdul Muhaimin, semoga dimurahkan rezeki atas perkongsian ilmu ini.



Salam Sayang,
Ain